top of page
Search
Writer's picturesinguerlin

La Bella i la Bèstia, el musical

El passat dimecres 12 de juny l’alumnat de 6è i l’ESO van representar el musical “La Bella i la Bèstia” a un teatre Sagarra ple de gom a gom, on no hi cabia ni una sola ànima més. Vam poder comptar amb la presència de l’Alcaldessa de la ciutat, la Sra. Nuria Parlón, la regidora d’educació, Mireia González i el regidor de transparència i joventut, Aitor Muñiz.


Durant el matí, com a pre-estrena, els infants d’EI2, de segon cicle d’infantil i tota la primària, van ser uns espectadors de luxe, uns espectadors que van sortir emocionats d’aquella representació.


A les 18h es van obrir les portes del teatre i el públic va començar a omplir la platea, expectants i amb ganes de gaudir d’un bon espectacle. Una mica més tard de les 18:30h el teló es va obrir i els i les alumnes van començar la seva magistral actuació que va portar a tots els espectadors a un món fantàstic, d’amor, de lluita, d’empoderament i de valentia.


El final del primer acte va acabar amb un gran ball festiu, tovallons, plats, coberts i confeti. El públic va aprofitar per fer un recés i comentar com els hi estava agradant i com estaven gaudint. Al cap de pocs minuts, va començar el segon acte, el que ens conduiria al desenllaç final on l’amor sincer i verdader, triomfa per sobre d’allò superficial, perquè la vertadera bellesa està en l’interior.


En acabar, tota la platea es va aixecar de les seves butaques i van homenatjar a tot l’alumnat amb una gran ovació que va emocionar als grans protagonistes i provocadors d’emocions impensables, el nostre alumnat.


L’any vinent ens espera un nou musical, amb nous reptes, l’any que ve... “El petit príncep”.




322 views0 comments

Comments


bottom of page