top of page
IMG_6782.HEIC

SOLIDARITAT AMB CAMERUN

Des del curs 2021 – 2022 estem en col·laboració amb l'ONG colomenca, Makary – Blangoua. Aquesta ONG és una organització creada el 1996 que col·labora activament en la tasca de desenvolupament a l'Extrem Nord del Camerun des de les missions de Makary i Blangoua, principalment escolaritzant infants, donant formació professional a joves, i també construint pous d'aigua potable. Els projectes que duen a terme es gestionen a través de la Diòcesi de Yagoua que, mitjançant CODASC (Comitè Diocesà de Desenvolupament – Càritas Diocesana), administra 30 centres educatius que acullen quasi 10.000 nois i noies. La seva principal labor és el manteniment de les escoles i professorat de Blangoua, Blaram i l'escola professional (CEFAVIHAR).

Des del Col·legi Singuerlín coneixem en primera persona la gran tasca que es desenvolupa a Camerun i és per això que volem, comptant amb la vostra solidaritat, ajudar a finançar projectes que ajudin a donar un futur digne i millor a tots els infants d'aquestes escoles.

Per fer-ho hem dissenyat unes samarretes (tallatge adult) i uns lanyards (cinta per les claus o els USB), amb un missatge solidari. Tots els beneficis obtinguts amb la venda d'aquests productes, anirà destinat íntegrament a projectes de l'ONG Makary Blangoua. Per comprar qualsevol article poseu-vos en contacte amb secretaria o amb el Toni.

bottom of page