top of page
IMG_3282.JPG

EL MUSICAL

El musical, com a forma d'art escènica, proporciona una oportunitat única per al desenvolupament integral dels alumnes. A través de la música, la dansa i la interpretació, els estudiants no només exploren la seva expressió creativa, sinó que també desenvolupen habilitats essencials que transcendiran el món artístic.

 

A més a més, la participació en musicals contribueix significativament al desenvolupament de l'autoestima. L'oportunitat d'actuar davant d'un públic, mostrar talents i superar reptes escènics ajuda a l'alumnat a construir confiança en si mateixos, una habilitat que és essencial en el seu creixement personal.

 

Així mateix, treballar en produccions musicals proporciona als estudiants una experiència pràctica que va més enllà de les aules tradicionals. 

 

Treballar les arts escèniques, especialment mitjançant la producció de musicals, no només és un enriquiment cultural sinó també una plataforma educativa poderosa per al desenvolupament personal, social i creatiu dels estudiants a l'escola.

bottom of page