top of page

Servei de menjador i migdia

Concebem el menjador escolar com un espai educatiu més dins el nostre projecte, ja que els infants i adolescents que comparteixen l'àpat amb nosaltres, poden enriquir-se amb un aprenentatge ple de sentit i significat. Amb aquesta fita, treballem perquè l'espai del migdia formi part del projecte educatiu de l'escola en coherència amb la línia educativa del centre i buscant la màxima transversalitat amb el treball de l'escola i de la família.

Per fer possible el servei de menjador comptem amb un equip degudament format, a part de professorat del centre que hi col·labora activament, com també membres de l'equip directiu que fan menjador diàriament, una mostra més de la importància que té per a nosaltres aquest espai i aquest temps. Tanmateix, podem garantir que el personal que serveix i dur a terme l'activitat de menjador coneix la correcta manipulació d'estris de cuina per a evitar possibles contaminacions i accidents. Al final de trimestre, a més, es facilita un informe a les famílies que valora diferents ítems.

El dinar és a càrrec d'Ausolan i es realitza a la cuina de l'escola. Aquesta empresa aporta el personal de cuina i són els que s'encarreguen de l'elaboració dels menús que es fan sota control dietètic i de qualitat. Mensualment, els pares reben la informació del contingut de cada dia que també està disponible a la pàgina web de l'escola.

A la societat actual, les al·lèrgies i intoleràncies alimentàries creixen a un ritme elevat. Per això, conscients de la importància que tenen aquestes dietes especials per a la salut de l'alumnat, així com de la preocupació dels pares, mares i tutors, des de cuina es fan menús adaptats, substituint aliments al·lèrgics per altres de similar valor nutritiu. 

bottom of page