top of page

Extraescolars

A continuació, podeu fer un cop d'ull a la revista de les extraescolars que l'escola ofereix pel curs 2024 - 2025. Aquí hi trobareu tota la informació necessària.

Per a inscriure al vostre fill/a, ompliu el FORMULARI D'INSCRIPCIÓ.

Colònies 2023 - 2024

Les colònies escolar del curs 2023 – 2024, d'Educació Infantil fins a 5è de Primària, les viurem a la casa El Pou del Glaç, a la Bisbal de l’Empordà. Hi anirem els dies 17, 18 I 19 de juny de 2024, la darrera setmana del curs.

D'altra banda, volíem recordar-vos que el dilluns 3 de juny a les 17:15h hi ha programada la reunió informativa amb les famílies, per explicar-vos tots els detalls i resoldre possibles dubtes, que puguin sorgir quan es vagi acostant la data. 

El preu de la sortida, que inclou el transport, tots els àpats des del dinar del primer dia, l'estança, les activitats i el monitoratge, és de 265€ i de 250€ pels fixes de menjador. 

Si us plau, entreu en el següent formulari per autoritzar al vostre fill o filla a assistir a les colònies i quina opció de pagament voleu escollir.

Treballs de Síntesi

El Treball fa ús del Patrimoni Cultural, Artístic Natural i monumental de Catalunya, així com de la tecnologia actual, que ens facilita l'ús de les tecnologies i ens permet contactar amb qualsevol punt geogràfic o endinsar-nos a gairebé qualsevol institució, organisme,  museu...

El professorat vetllarà per tal de potenciar al màxim la cura i respecte del patrimoni, tant natural com cultural, artístic i monumental, estimulant les actituds positives i fomentant l'interès pel llegat natural i històric que ens envolta, sense perdre de vista el fet que per estimar, cal conèixer.

Aquest curs 2023 - 2024, els alumnes de 6è i 1r d'E.S.O. marxen a la zona de la Garrotxa. El treball de de síntesi es realitzarà durant els dies 18, 19 i 20 de març de 2024. D'altra banda, els alumnes de 2n i 3r d'ESO marxen a Bellver de Cerdanya. El treball de de síntesi es realitzarà durant els dies 18, 19 i 20 de març de 2024.

La reunió informativa serà el proper 4 de març a les 17h a la sala d'unsos múltiples de l'escola.

Casal d'estiu

Ja tenim tota la informació necessària per poder-vos presentar el casal d’estiu d’aquest juliol. Enguany tindrà una durada de 5 setmanes, des del 25 de juny al 26 de juliol.

 

També, com a novetat, tornem a recuperar dos dies de piscina. Ens espera un dels estius més calorosos dels darrers temps i no hem dubtat en fer dos dies de piscina, els dilluns i els divendres.

 

Mantenim les excursions i sortides setmanals, cada dimecres hi ha una sortida. Els dimarts i els dijous ens quedem a l’escola fent activitats, tallers, jocs cooperatius... en anglès. Després de Setmana Santa, s’instal·larà una gran pèrgola fixa que anirà de punta a punta del pati per generar un gran espai d’ombra.

 

Els monitors i monitores són persones amb formació i mestres de l’escola, que coneixen als vostres fills i filles i que tenen moltes ganes de passar un bon mes de juliol amb els vostres menuts, realitzant totes les activitats programades.

 

L’horari del casal és de 9 a 14h, amb la possibilitat de que el nen o nena es quedi a menjador fins les 15h. També oferim acollida de matins (7:45 a 9h) i de tardes (de 15 a 17h).

 

Quan es faci la inscripció se us cobrarà una reserva de 40€ que es descomptarà del cost total del casal. La podeu pagar a secretaria amb targeta o efectiu o bé indicar a la Carmen que es passi per domiciliació bancària a la facturació immediata a la vostra inscripció.

 

Els preus són els següents:

 

Casal de 9 a 14h:

Si participa una setmana: 77€/setmana.

Si participa dues setmanes: 142€ (71€/setmana).

Si participa tres setmanes: 207€ (69€/setmana).

Si participa 4 setmanes: 268€ (67€/setmana).

Si participa 5 setmanes: 295€ (59€/setmana).

 

Servei de menjador i migdia de 14 a 15h:

Fixes: 44,65€/setmana.

Fixes discontinus (3 dies a la setmana): 33€/setmana.

Eventual: 12€/dia.

 

Acollida:

Acollida de matins de 7:45 a 9h: 20€/setmana.

Acollida de tardes de 15 a 17h: 31€/setmana.

 

Si esteu interessats o interessades en inscriure al vostre fill o filla només heu de complimentar el formulari.

Estades a l'estranger

Les estades a l'estranger per l'alumnat de l'ESO ofereixen avantatges com l'enriquiment cultural, la millora de les habilitats lingüístiques, l'augment de la independència i la preparació per a un món global. Aquestes experiències ajuden els estudiants a créixer personalment i acadèmicament, obrint portes a futures oportunitats. 

Enguany hem preparat unes estades a Londres, concretament a Chelmsford Writtle University College, de l'1 al 8 de juliol.

L'alumnat gaudirà de 12 hores de classe d'anglès, activitats lúdicoesportives, excursions i un munt d'experiències més. 

Presentació que es va projectar a la reunió informativa.

Formulari d'inscripció.

bottom of page