top of page
Search

Seleccionats per al Programa de Lideratge per a l'Aprenentatge d'EduCaixa

El Col·legi Singuerlín de Santa Coloma de Gramenet hem estat escollits un dels cinquanta centres educatius de tota Espanya per participar en la prestigiosa tercera edició del Programa de Lideratge per a l'Aprenentatge, organitzat per EduCaixa. Aquest programa, desenvolupat en col·laboració amb l'UCL Institute of Education de Londres, busca enfortir el lideratge pedagògic en els equips directius i docents per millorar la qualitat educativa en els seus centres.


El programa de Lideratge per a l'Aprenentatge se centra en diversos aspectes clau: la identitat dels líders, la pedagogia i l'aprenentatge professional docent, la implementació d'innovacions basades en evidències, i la creació d'organitzacions que aprenen i lideren canvis efectius. Com a participants rebrem formació intensiva i haurem de dissenyar i implementar un projecte en el nostre centre educatiu, orientat a millorar algun aspecte crític en benefici de l'alumnat.


Els docents i directius seleccionats comptarem amb el suport d'experts internacionals i facilitadors locals, treballant en grups col·laboratius que enriquiran la seva experiència d'aprenentatge. Dels centres seleccionats, 44 són públics, 5 concertats i 1 privat, amb una àmplia representació geogràfica que inclou tant Espanya com Portugal.


Aquest reconeixement reforça el compromís del Col·legi Singuerlín amb l'excel·lència educativa i la millora contínua. La participació en aquest programa és una oportunitat única perquè l'equip directiu adquireixi noves competències en lideratge, gestioni millor el canvi en el seu centre, i promogui l'ús d'evidències en la presa de decisions pedagògiques.4 views0 comments

Recent Posts

See All

コメント


bottom of page