top of page
Search

High School Musical

El passat 14 de juny, els i les alumnes de sisè i l'ESO van representar el musical de Disney High School Musical al teatre Sagarra.


High School Musical va tenir un gran èxit i aquest, radica en el fet que toca temes importants i que transmet un missatge de superació, per a adolescents i joves. L'obra narra la història de dos adolescents, que decideixen presentar-se a les audicions del musical de l'escola, per això s'hauran d'enfrontar als prejudicis dels companys. Es tracta d'una obra molt coral i dinàmica en què no hi ha escenes llargues que avorreixin el públic i que transmet l'energia dels joves actors i ballarins que la interpreten.


Enguany, tots els assistents que van omplir el 100% de les localitats del teatre Sagarra, van poder gaudir i vibrar amb cada tema i ball del nostre musical.


Any rere any, el musical acostuma a ser una prèvia del comiat definitiu de l'alumnat de 4t d'ESO que ja acaba els seus estudis obligatoris. Un cop el teló es va tancar molts d'ells, alliberats de la tensió i plenament emocionats, van convertir-se en un bany de llàgrimes. Va ser un moment molt emotiu i especial que només uns quants privilegiats vam poder veure entre bambolines.


I l'any vinent? La Bella i la Bèstia!

7 views0 comments

Recent Posts

See All

Commentaires


bottom of page