top of page
Search

Viatge de final de curs - Cracòvia 2024

Des del 7 fins a l'11 de maig els i les alumnes de 4t d'ESO han estat de viatge de final de curs a Cracòvia, Polònia. Van ser uns dies amb molts aprenentatges, bones estones compartides i moments que sense ser conscients, creaven records inesborrables.


Van poder visitar tot el casc antic, el barri jueu, l'antic gueto de Cracòvia i vam arribar fins a l'antiga fàbrica de Shindler, actual museu de la història de Polònia. També vam visitar la Universitat Jagiellonian, on van estudiar entre d'altres Nicolau Copernic qui que va formular la teoria heliocèntrica del sistema solar, o Karol Wojtyła qui al cap d'uns anys va ser el Papa Joan Pau II, cap de l'Església catòlica.


Un altre dia, vam fer la visita més dura i colpidora de tot el viatge, una visita guiada que ens va fer veure el que l'home és capaç de fer, fins on pot arribar la maldat de l'ésser humà. Aquesta visita va ser al camp de concentració d'Auschwitz-Birkenau.


El viatge va tenir una part també lúdica al parc aquàtic Wodny, en el que vam arribar amb transport públic. Al mateix dia a la nit, vam gaudir d'una estona de joc en un pub amb jocs, piscines de boles i música.


El darrer dia, vam aprofitar per visitar Nova Huta, antiga ciutat comunista annexionada a Cracòvia l'any 1951.


Tant l'alumnat, com el professorat acompanyant ha quedat molt content i satisfet del viatge de final de curs d'enguany.8 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page