top of page
Search

PONÈNCIA A LA JORNADA ESPAIS D'APRENENTATGE

Avui hem participat en la Jornada Espais d'Aprenentatge organitzada per Smart Classroom Project BCN @smartclassroomproject amb l'objectiu de difondre i compartir experiències entre centres educatius sobre espais d'aprenentatge i pedagogies innovadores.

Smart Classroom Project BCN és un grup de recerca interuniversitària amb l'objectiu de facilitar els processos de millora dels espais educatius perquè els canvis implementats es facin amb i des de la base científica i pedagògica. Aquesta recerca es fa des de la Universitat de Barcelona @unibarcelona, la Universitat Oberta de Catalunya @uocuniversitat i la Universitat Politècnica de Catalunya @la_upc .

Nosaltres, hem estat representats per les Caps de Departament, la Sònia, la Vanessa i la Noelia. Han explicat què tenim, què fem, i com treballem en dos espais com són l'aula del futur i la nova aula multisensorial. Tanmateix, hem compartit espai amb l'Institut Josep Vallverdú de Les Borges Blanques i l'Escola Miquel Martí i Pol de Viladecans.

Des de l'escola estem molt agraïts per la confiança que els organitzadors ens han mostrat des del primer moment i molt satisfets i orgullosos de la petita gran escola que tots i totes formem.0 views0 comments

Recent Posts

See All

Comentários


bottom of page