top of page
Search

PARTICIPACIÓ AL CONCURS HACKATÓN DIGITAL

Aquest any, el nostre col·legi ha fet història en la seva primera participació al prestigiós concurs HACKATÓN DIGITAL. Aquest concurs nacional, organitzat per la Fundació Capgemini, té com a objectiu fomentar l'interès dels estudiants d'ESO per les tecnologies digitals més avançades.


El divendres 20 d'octubre, cinc estudiants del 4t d'ESO van fer una presentació única davant de tots els alumnes d'ESO, coincidint amb la Setmana Bio. La seva presentació va destacar els beneficis de l'ús de telèfons reciclats com a mitjà per reduir l'impacte ambiental. Va ser una oportunitat per il·luminar com els residus no reciclats de dispositius mòbils poden tenir un impacte extremadament negatiu en els sòls agrícoles.


La presentació va ser interactiva i va permetre als estudiants comunicar de manera efectiva els perills ambientals associats als mòbils en desús. Van subratllar com la producció d'aliments ecològics pot beneficiar-se de la reducció d'aquests impactes. La sessió va concloure amb una anàlisi crítica de mites relacionats amb dietes "miraculoses."


Aquesta emocionant presentació va tenir lloc a l'Aula d'Usos Múltiples en dues sessions: a les 09:00 per als estudiants de 1r i 2n d'ESO i a les 11:30 per als estudiants de 3r i 4t d'ESO. Aquest esdeveniment ha estat una oportunitat de demostrar el compromís del nostre col·legi amb la innovació i la sostenibilitat, i estem ansiosos per veure com evolucionarà el nostre projecte al concurs HACKATÓN DIGITAL. Mantingueu-vos informats per a més actualitzacions emocionants!3 views0 comments

Recent Posts

See All

Comentarios


bottom of page