top of page
Search

Olimpíades Matífic

La darrera setmana del 6 al 10 de maig, els i les alumnes de cicle mitjà de primària han pogut participar de les Olimpíades Matífic.


Es tracta d'una plataforma que ofereix als estudiants les millors activitats matemàtiques relacionades amb els continguts treballats a classe en format de joc en línia.


A partir de la creació del seu propi avatar, els nens i nenes han pogut provar l'eina durant el segon trimestre i practicar les diverses activitats proposades pel mateix joc així com les feinetes que les mestres tutores els hi anaven activant.


La setmana passada vam realitzar les Olimpíades matemàtiques a nivell país. Cada infant havia d'aconseguir 300 estrelles (cada activitat sumava un màxim de 5) i amb un percentatge d'encerts el més alt possible per tal de posicionar-se al rànquing dels millors valorats tant de classe, com de l'escola com en comparació a altres escoles d'Espanya.


Durant la setmana, els i les alumnes que millor rendiment van obtenir durant el segon trimestre, van poder gaudir d'estones de Matífic en horari lectiu. La resta de companys/es podien connectar-se en qualsevol moment per, de manera grupal, assolir el màxim d'estrelles possibles.


D'entre totes les escoles que s'han presentat (més de 10.000 escoles i 2 milions d'estudiants), la nostra escola ha aconseguit quedar en 14a posició amb 9.924 estrelles i una precisió del 84% en les respostes.


Enhorabona a tots i totes les participants!


Tornarem el curs vinent!


6 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page