top of page
Search

MusArt, el musical d’educació infantil i primària del Col·legi Singuerlín.

El Col·legi Singuerlín hem celebrat amb gran èxit amb el musical anual d'educació infantil i primària, fins a cinquè curs, al teatre de la Salle Bonanova. L’esdeveniment, que ha tingut lloc aquest cap de setmana, ha ofert als assistents una vibrant i acolorida visió panoràmica de l'art, centrant-se específicament en la pintura.


Aquest any, els alumnes han recorregut les obres de reconeguts mestres de la pintura, oferint representacions inspirades en figures icòniques com Leonardo Da Vinci, Diego Velázquez, Eugène Delacroix, Edgar Degas, Pablo Picasso, Salvador Dalí, Frida Kahlo i Andy Warhol. Cada grup de classe ha presentat una actuació vistosa i plena d’alegria, aconseguint captivar el públic amb la seva energia i entusiasme.


El vestuari ha estat un dels punts forts de la representació, destacant per la seva autenticitat i detall. Aquesta fita ha estat possible gràcies a la dedicació i coordinació de les famílies, que han treballat de manera incansable per aconseguir uns vestits que reflectissin fidelment l’estil i l’època dels artistes representats.


L’espectacle no només ha servit per fomentar la creativitat i el treball en equip entre els i les alumnes, sinó que també ha estat una oportunitat per apropar-los a la història de l’art d’una manera lúdica i educativa. Els assistents han gaudit d’una vetllada cultural i familiar que de ben segur es recordarà durant molt de temps.


Amb aquesta celebració, el col·legi Singuerlín reafirma el seu compromís amb una educació integral, on les arts juguen un paper fonamental en el desenvolupament dels seus alumnes.


Si voleu fer un cop d’ull, hem preparat una amplia galeria de fotografies del musical.

210 views0 comments

Comments


bottom of page