top of page
Search

Estada a Taizé

El dijous de matinada un grup de 4t d'ESO va marxar a la comunitat monàstica de Taizé, fins avui, que ja tornen a casa. Taizé és una comunitat de germans cristians ecumènics, que realitza el seu dia a dia, entorn la pregària, la convivència i el treball comunitari.


Aquests dies, els nois i noies, han tingut una pausa en el seu dia a dia, d'una vida sense aturador. Han tingut temps per a ells mateixos, per escoltar-se, per mirar dins seu, per pregar, per pensar i reflexionar, per compartir i estar sols, per conèixer a gent nova i per conèixer-se més a ells i elles mateixes.


A més, han col·laborat intensament en les tasques comunitàries: rentant plats, servint el menjar, escombrant, fregant...


Finalment, amb un grup reduït de joves, vam poder escoltar de ben a prop les paraules que el Prior de la comunitat, el germà Alois Löser, va dedicar-los-hi. El germà Alois és un referent del cristianisme actual a escala mundial i vam tenir la sort de compartir amb ell una estona de la nostra estada.


Aquesta estada ha estat possible a l'organització del Mn. Miquel Àngel i al catequista de la parròquia de l'Església Major en Luis Enrique. També ha estat possible per la col·laboració entre la nostra escola i l'escola FEDAC Santa Coloma,  que també han vingut amb nosaltres.15 views0 comments

Kommentare


bottom of page