top of page
Search

Èxit rotund del Flaix Cultural "Vine a la Festa Major!", una immersió en les tradicions catalanes.

Durant la passada setmana del 20 al 27 d'octubre, el Col·legi Singuerlín va vibrar amb una celebració plena d'energia i color en la seva Festa Major. L'alumnat, des dels més petits d'Infantil fins als joves de 4t d'ESO, va unir esforços en grups interdisciplinaris per aprofundir en les riqueses de les tradicions catalanes.


Tots els espais de l'escola es van convertir en escenaris on la dansa, la música i les rialles van inundar l'ambient. Els gegants, els capgrossos i fins i tot els castellers van prendre vida en les actuacions preparades pels alumnes, que van demostrar no només habilitats artístiques, sinó també el seu fort compromís amb la cultura local.


Tot i això, el punt àlgid va arribar el dijous 26 amb una sortida cultural a la Casa dels Entremesos de Barcelona. Els estudiants van tenir l'oportunitat de viure una experiència enriquidora mitjançant una visita guiada pel centre i la participació en tallers específics. Allà van poder aprofundir encara més en els detalls i la història d'aquestes tradicions tan estimades.


El professorat va destacar la importància d'aquesta experiència per al creixement dels estudiants, ja que els permet connectar amb les arrels culturals de la comunitat i apreciar la seva riquesa.


Sense cap dubte, el Flaix Cultural "Vine a la Festa Major!" ha estat una oportunitat única per a tota la comunitat educativa de gaudir, aprendre i valorar les tradicions catalanes, creant vincles més forts amb la seva cultura i història.


A més, com colofó el divendres, va venir una àmplia representació del consistori de la ciutat, encapçalada per la mateixa alcaldessa la Sra. Núria Parlón, que va visitar l'escola i va ser l'encarregada de fer el pregó de festa major, des d'una de les finestres de la façana de l'escola, dirigint-se a tota la comunitat que emocionada l'havia esperat al carrer, davant l'entrada principal de l'escola.
15 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page