top of page
Search

ÈXIT EN EL PRIMER ANY DE BATXILLERAT DUAL

Celebrem l'èxit del Batxillerat Dual al Col·legi Singuerlín!


Estimada comunitat educativa! Ens plau compartir amb tots vosaltres una notícia extraordinària: hem finalitzat el segon semestre del Batxillerat Dual amb resultats impressionants! Estem plens d'orgull en anunciar que el 100% dels nostres estudiants que van cursar el primer any han aprovat amb una mitjana notable alta i excel·lent.


Per reconèixer l'increïble assoliment dels nostres alumnes, ens complau informar-vos que Académica International Studies, la prestigiosa institució nord-americana que imparteix el Batxillerat Dual al nostre col·legi, ha atorgat a tots els estudiants un diploma d'honor per les seves excel·lents notes mitjanes. Aquest guardó és un testimoni del treball ardu i la dedicació dels nostres estudiants.


El camí cap a l'excel·lència no ha estat fàcil, però els nostres alumnes han demostrat una actitud inviolable i han treballat incansablement per assolir les seves metes. No es van conformar només a aprovar, sinó que es van esforçar per destacar i destacar en el seu aprenentatge. El seu compromís, perseverança i determinació s'han reflectit en les seves impressionants qualificacions.


Des del Col·legi Singuerlín, ens sentim profundament orgullosos de l'actitud i l'esforç que els nostres estudiants han demostrat al llarg d'aquest primer any del Batxillerat Dual. La seva dedicació i compromís són exemples inspiradors per a tots nosaltres i estem segurs que aquests valors els acompanyaran en el seu camí cap a l'èxit en el futur. Volem felicitar a cada un dels nostres estudiants pel seu notable rendiment i per la seva actitud perseverant. Han demostrat que amb treball dur i determinació es poden assolir grans fites.


També volem reconèixer el suport dels nostres professors i pares, que han estat fonamentals en el procés d'aprenentatge dels nostres alumnes. Continuarem oferint el millor ambient educatiu i suport als nostres estudiants perquè continuïn creixent i assolint noves metes. Estem emocionats de veure el que els espera el futur i estem segurs que aconseguiran tot el que es proposin!

3 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page