Notícies

LA VUELTA AL COLE CONTRA LA LEUCÉMIA

01-11-2022

El passat dia vint-i-vuit d'octubre els i les alumnes escolaritzats a les etapes d'Educació Primària i educació secundària van participar en la cursa solidària per recaptar fons contra la leucèmia infantil. Aquesta acció solidària s'emmarca dins del programa "La vuelta al cole contra la leucemia infantil", la qual està organitzada per la Fundació Unoentrecienmil i consisteix en un moviment social on nens de totes les edats, sense ànims de lucre, n'ajuden d'altres que es troben en període de lluita a través d'una donació mínima d'1 euro.

Així doncs, aquesta recaptació ha anat destinada a la recerca de la cura i el tractament de la leucèmia, per tal de fer possible que tots aquests infants en període de lluita puguin tornar amb normalitat a les seves escoles.

Amb tot això, el Parc de Can Zam va esdevenir la seu escollida per a portar a terme aquesta carrera, tot realitzant un recorregut 750 metres per un espai natural i familiar per tots els participants. Sense dubte, el desplegament va resultar un èxit, on la solidaritat i la passió per l'activitat física van estar molt presents durant tot el matí.

Clarament, és d'agrair l'alta participació dels mestres i els alumnes participants, especialment als estudiants de 4t d'ESO, ja que sense ells no hauria estat possible tirar endavant una jornada d'aquestes dimensions.


Xarxes socials: