Notícies

VISITA DEL MEDALLISTA PARALÍMPIC, MIQUEL LUQUE

05-11-2021

Ahir, amb motiu del Flaix Cultural "De Singuerlín al món: camí als Jocs Olímpics" vam tenir l'honor i el privilegi de rebre la visita del sis vegades nadador paralímpic, Miquel Luque.

El medallista de plata en els jocs de Tokyo 2020, va fer una xerrada als alumnes de Cicle Mitjà i Cicle Superior de Primària, explicant la seva experiència a la màxima competició que un esportista pot aspirar, les olimpíades. A més, vam poder veure de ben a prop la seva darrera medalla conquistada.

El nadador olímpic, resident a Parets del Vallès, va contestar a totes les preguntes que el nostre alumnat li va voler fer i en finalitzar va signar fotografies, papers de llibreta, dibuixos...

En finalitzar la xerrada, dues alumnes, de part de l'escola, li van fer un obsequi, en mostra d'agraïment i perquè s'endugui un record molt especial de la nostra escola. 

Per acabar va voler fer-se una fotografia amb tots els nens i nenes per tenir immortalitzat el moment.

Des d'aquí volem agrair a Miquel Luque, el seu bon tracte, les seves amables paraules i el seu temps. Tanmateix li volem desitjar molta sort i molts èxits en les properes competicions.

 


Xarxes socials: