Notícies

TANCAMENT DE CURS

27-06-2022

Hem tancat un curs difícil. Vam començar amb restriccions, amb constants canvis de protocols i hem acabat amb dubtes, per part del Departament, de com aplicar la nova llei LOMLOE, afegint un canvi de calendari entremig.

Referent al calendari que s'aplicarà a partir del curs vinent i tenint present l'organització i la distribució horària que la nova llei ens marca, l'escola ha decidit, amb l'acceptació de les delegades i delegats i amb l'aprovació per unanimitat del Consell Escolar del Centre,  unificar els horaris en totes les etapes educatives. Així doncs, l'horari d'Educació Infantil i Primària passarà a ser de 9 a 13h i de 15 a 17h a partir del curs 2022 – 2023. D'altra banda, l'inici de curs a Santa Coloma serà diferent, els i les alumnes d'Infantil i Primària que haurien de començar el dilluns 5, començaran el dimarts 6 de setembre perquè el dia 5, és festa local a la nostra ciutat. L'alumnat de l'ESO començarà el dimecres 7 de setembre, tal com preveu el calendari del Departament d'Educació. S'escriu molt a la premsa i s'ha comentat en els mitjans de comunicació, sobre la jornada intensiva durant el mes de setembre i juny. El col·legi Singuerlín, no farà jornada intensiva i seguirà l'horari de 9 a 13 i de 15 a 17h des del primer dia.

Pel que fa al tancament de curs i entrega de butlletins i documentació referent al curs vinent, es convoca a les famílies el dimarts 28 de juny de 9 a 13h i de 15 a 17h a l'escola per l'entrada principal. Allà, se us distribuirà per cursos i podreu parlar amb els vostres tutors i tutores. Tanmateix, podreu aprofitar per encarregar els llibres de l'any que ve i adquirir el quadern d'estiu.

Avui fins a les 17h podeu venir a l'escola a provar i encarregar l'uniforme pels vostres fills i filles. Si avui no podeu venir i ja teniu clar què demanareu, podeu fer-ho per correu electrònic (secretaria@singuerlin.cat), si teniu dubtes i preferiu provar les peces, haureu de trucar i demanar cita a la Mari Carmen. La uniformitat, transmet uns valors i una manera de fer de l'escola i de la família. En molts casos, val a dir, que els nens i nenes porten l'uniforme en molt bones condicions, però és cert que en alguns casos, la uniformitat està en bastant mal estat i transmet una imatge de deixadesa impròpia per als infants i joves que l'han de portar diàriament. Entenem i valorem el reaprofitament entre germans i germanes, però som incapaços de comprendre que s'adquireixi la uniforme de 2ª o 3ª mà a través de diferents plataformes i en qualsevol estat.

L'any vinent està per estrenar, no sabem que ens depararà, però el que sí sabem és que units, família i escola, ens en sortirem!

#TotssomSinguerlín


Xarxes socials: