Notícies

SORTIDA AL WORLD PRESS PHOTO 2021

15-11-2021

Avui, dilluns 15 de novembre de 2021, l'alumnat de 1r d'ESO, que enguany cursa l'optativa de fotografia, ha anat al Centre de Cultura Contemporània de Barcelona (@cccb_barcelona) ha visitar l'exposició de World Press Photo 2021.

La fundació Photographic Social Vision (@photographicsv) organitza per dissetena ocasió l'exposició de fotoperiodisme més reconeguda a nivell mundial, que reuneix les obres guanyadores del concurs de fotografia i narrativa digital World Press Photo.

L'exposició presenta totes les fotografies i les peces multimèdia premiades, la majoria inèdites al nostre país, que han estat escollides per la seva excepcional qualitat visual i ofereixen diferents perspectives sobre l'actualitat global.

Aquest any, quatre fotògrafs espanyols figuren entre els guardonats: el barceloní Luis Tato, el basc Aitor Garmendia, l'extremeny Jaime Culebras i la valenciana Claudia Reig Valera. També ha estat guardonat l'argentí resident a Barcelona Pablo Tosco.

L'experiència de Barcelona va sempre més enllà de la mera observació de les obres guanyadores en complementar-se tant amb un programa d'activitats paral·leles obertes al públic que aprofundeix en les temàtiques dels projectes guanyadors i genera debat, amb visites guiades online a través de Filmin (en obert per a subscriptors i de lloguer per a no subscriptors d'aquesta plataforma) i també amb una sèrie de visites comentades presencials, dirigides a escoles, empreses i públic general, que enriqueixen la comprensió de la mostra i il·lustren sobre els valors i reptes del fotoperiodisme actual.


Xarxes socials: