Notícies

PUJADA A MONTSERRAT

18-12-2021

El divendres 17 de desembre, els alumnes de sisè de primària i l'ESO, acompanyats de mestres, professors i el Mn. Miquel Àngel, vam desplaçar-nos fins a Monistrol de Montserrat per a fer el darrer tram, el famós camí dels tres quarts i arribar fins a la Moreneta. Enguany ha estat, el setè any consecutiu que es fa i una vegada més, va ser un gran èxit.

Aquesta vegada, els alumnes estaven amb moltes ganes i vam pujar molt ràpid, els primers van arribar amb 1h i 38' amb dues parades, la de l'esmorzar i una per agrupar el grup. Impressionant! Un cop a dalt, vam descansar a la plaça de davant la basílica, després vam entrar i vam poder gaudir de les veus angelicals de l'Escolania que van interpretar la Salve, el Pare nostre i el Virolai. Després vam poder celebrar la Missa de Nadal i en acabar vam pujar fins a la Moreneta, la Mare de Déu, per demanar-li per aquelles intencions que tots dúiem dins el cor.

Vam gaudir molt d'aquesta jornada, amb molt bon ambient, companyonia i somriures a cada pas. Fins a l'any vinent Moreneta!


Xarxes socials: