Notícies

...I PAU A LA TERRA, ALS HOMES I DONES DE BONA VOLUNTAT

15-12-2020

El Nadal és un temps especial. Sempre ho és. Permet que floreixi el millor que totes les persones tenim.  Avui, els alumnes de 4t d'ESO del Col·legi Singuerlín han posat en marxa un any més la recollida solidària d'aliments per a les famílies necessitades del barri (la coneguda recollida del quil·lo), juntament amb la col·laboració dels nostres estimats veïns i de la nostra també estimada Parròquia de Sant Miquel Arcàngel, impulsada per Mn. Miquel Àngel.

Aquesta tasca no hagués estat possible sense la gran contribució dels supermercats dels voltants de l'escola. Enguany han estat els supermercats Dia (del carrer Santiago Rusiñol i Avinguda Catalunya), Condis Express (del carrer Aguileres), i els supermercats BonÀrea i Consum de l'Avinguda Catalunya. Tots ells ens han obert les portes a nosaltres per a realitzar aquest recapte, i han omplert d'esperança a desenes de famílies que per causes diverses pateixen els efectes d'una crisi econòmica.  

Gràcies a tota la gent que ha participat, s'han pogut recollir quasi bé tretze carros de menjar, on no han faltat aliments necessaris com la llet, el sucre, les conserves, pasta, oli, llegums i galetes. A més, hi ha hagut gent que s'ha recordat dels més petits de la casa i ens ha ofert llet en pols per a nadons, "potitos” i farinetes. L'esperit nadalenc s'ha apoderat també d'aquesta desinteressada entrega dels conciutadans de Santa Coloma, i han comprat turrons i dolços propis d'aquestes festes.

Com bé diu l'última encíclica del Papa Francesc, Fratelli Tutti, "El bé, com també l'amor, la justícia i la solidaritat, no s'assoliran d'una vegada per sempre; han de ser conquerits cada dia. No és possible conformar-se amb el què ja s'ha aconseguit en el passat.”

El Nadal, que ens porta la Bona Nova del Naixement de Crist a tots els homes i dones del món, ens omple el cor d'alegria i bones obres i ens recorda que tots i cadascun de nosaltres som germans, encara que tinguem cognoms diferents. Som germans en l'esperit.

Estem vivint moments difícils, però és ara quan hem de recordar que sempre tenim un front comú amb els qui viuen una vida fràgil. Solidaritat és servei, i servei és cuidar dels qui pateixen fragilitat. Proposem-nos participar sempre d'aquest servei durant tot l'any, per tal que hi hagi pau a la terra, als homes i dones de bona voluntat.


Xarxes socials: