Notícies

GUANYADORS XXV CONCURS "GUST PER LA LECTURA"

13-07-2020

Aquest matí ens han informat que el grup de sisè de Primària ha sigut el guanyador del XXV Concurs Gust per la lectura d'enguany, amb el treball "Contes per telèfon", en la categoria B2 i amb un comentari molt positiu per part de jurat, que ha dit als nostres representants "Per l'expressió de les lectures i per haver-se reinventat en temps de confinament".

El programa El Gust per la Lectura té per objectiu la formació de bons lectors i lectores. Es tracta que, al llarg de la seva formació educativa, els nostres alumnes esdevinguin lectors competents, crítics i capaços de gaudir del plaer de la lectura. El programa ofereix material didàctic al professorat, i estratègies i recursos per a la dinamització de la lectura, de manera que s'afavoreixi el desenvolupament de les competències literària i social i ciutadana. La dinamització de la lectura es porta a terme relacionant les obres literàries amb altres tipus de discursos, de formats artístics i d'activitats, amb la intenció que el fet lector, a més de proporcionar sensibilitat estètica i contribuir al creixement personal, esdevingui element potenciador del treball compartit i la construcció de la ciutadania.

Des de l'escola volem donar la nostra més sincera felicitació a tots els i les alumnes de sisè de Primària i a la mestra responsable l'activitat, la senyo Alba. Tanmateix els animem a seguir treballant per assolir els objectius i les fites que es proposin.


Xarxes socials: