Notícies

ÈXIT EN EL PRIMER ANY DE BATXILLERAT DUAL

29-06-2023

Celebrem l'èxit del Batxillerat Dual al Col·legi Singuerlín!

Estimada comunitat educativa! Ens plau compartir amb tots vosaltres una notícia extraordinària: hem finalitzat el segon semestre del Batxillerat Dual amb resultats impressionants! Estem plens d'orgull en anunciar que el 100% dels nostres estudiants que van cursar el primer any han aprovat amb una mitjana notable alta i excel·lent.

Per reconèixer l'increïble assoliment dels nostres alumnes, ens complau informar-vos que Académica International Studies, la prestigiosa institució nord-americana que imparteix el Batxillerat Dual al nostre col·legi, ha atorgat a tots els estudiants un diploma d'honor per les seves excel·lents notes mitjanes. Aquest guardó és un testimoni del treball ardu i la dedicació dels nostres estudiants.

El camí cap a l'excel·lència no ha estat fàcil, però els nostres alumnes han demostrat una actitud inviolable i han treballat incansablement per assolir les seves metes. No es van conformar només a aprovar, sinó que es van esforçar per destacar i destacar en el seu aprenentatge. El seu compromís, perseverança i determinació s'han reflectit en les seves impressionants qualificacions.

Des del Col·legi Singuerlín, ens sentim profundament orgullosos de l'actitud i l'esforç que els nostres estudiants han demostrat al llarg d'aquest primer any del Batxillerat Dual. La seva dedicació i compromís són exemples inspiradors per a tots nosaltres i estem segurs que aquests valors els acompanyaran en el seu camí cap a l'èxit en el futur. Volem felicitar a cada un dels nostres estudiants pel seu notable rendiment i per la seva actitud perseverant. Han demostrat que amb treball dur i determinació es poden assolir grans fites.

També volem reconèixer el suport dels nostres professors i pares, que han estat fonamentals en el procés d'aprenentatge dels nostres alumnes. Continuarem oferint el millor ambient educatiu i suport als nostres estudiants perquè continuïn creixent i assolint noves metes. Estem emocionats de veure el que els espera el futur i estem segurs que aconseguiran tot el que es proposin!


Xarxes socials: