Notícies

SOM ESCOLA AMB COR

18-03-2022

Càritas Diocesana ha atorgat a l'escola la placa que ens ha seleccionat com a escola amb cor.

Una representació de Càritas, encapçalada per Maria Teresa Montañola, coordinadora del programa escoles amb cor de Càritas Diocesana, Azucena Molinos, treballadora social i tècnica de Càritas Diocesana Gramenet i Sílvia Duran, voluntària responsable de la nostra escola, han vingut a fer entrega de la placa que ens distingeix com a Escola amb cor. La primera a Santa Coloma de Gramenet.

Aquesta placa és un reconeixement no només al centre i al seu claustre, és un reconeixement a tota la comunitat per la, sempre, generosa solidaritat en totes les campanyes que des de l'escola s'engeguen. A més, un reconeixement a l'educació en valors i la conscienciació de les realitats que no es veuen i que existeixen en la nostra societat.

Els alumnes de 2n d'ESO han assistit a l'acte com a representants de l'escola i Maria Teresa Montañola, ha dedicat unes paraules plenes de gratitud i d'emoció que ens han fet sentir orgullosos, una vegada més, de formar part d'aquest projecte a tots els allà presents.

Estimem, convivim i aprenem. El lema de l'escola. Primer estimar, primer tocar el cor i educar consciències.

Gràcies famílies, gràcies alumnat, gràcies professorat, gràcies a tots i totes els que feu possible projectes com aquest. Gràcies també a Càritas, per la dedicació, la feina i l'entrega en el desenvolupament de les seves tasques.


Xarxes socials: