Notícies

ENTREVISTA A ANDREA MOTIS

28-05-2021

Al llarg del 3r trimestre, dins l'assignatura de música, l'alumnat de 6è ha estat investigant un estil musical que fins ara era desconegut per a molts d'ells: El Jazz.

Dins d'aquest projecte a més de descobrir la seva història, els músics i cantants més importants o les millors agrupacions instrumentals, van tenir la sort de poder fer en directe una entrevista a Andrea Motis.

Andrea Motis és compositora, saxofonista, trompetista i cantant de jazz. Es va iniciar en el món del jazz des de molt petita i avui dia és una artista internacional que fa concerts arreu del món. Va començar a cantar amb 3 anys a l'Orfeó l'Eco de Catalunya i a tocar la trompeta als 7 anys al conservatori de Sant Andreu. Amb 15 anys va gravar un disc com a cantant amb el seu professor Juan Chamorro. La podem sentir també en nombroses col·laboracions amb diferents artistes i grups musicals. Actualment, amb 26 anys, treballa en el seu 8è disc.

A continuació podreu veure i gaudir de l'entrevista que els alumnes de 6è van fer a l'Andrea i descobrir més coses d'aquesta gran artista.
Gràcies Andrea pel teu temps i la teva paciència.


Xarxes socials: