Notícies

CANTATA AL PALAU DE LA MÚSICA AMB EL CONSERVATORI DEL LICEU

09-05-2023

El passat 5 de maig els i les alumnes de 1r i 2n de Primària van participar a la cantata “La ciutat i la lluna”. Els estudiants del nivell B3 van representar a l'escola a la cantata la “Història d’un regal”. 

Els cors de les Escoles del Liceu ofereixen un concert del Cicle Liceu Familiar al Palau de la Música Catalana, amb música del compositor Poire Vallvé i el text de Laia Santanach. Les dues cantates van ser acompanyades per un quartet de corda del Centre Professional Conservatori Liceu format pels alumnes Sofia Batyreva (violí), Sofia Mundet (violí), Arnau Garcia (viola) i Joan Marc Solanas (violoncel); i dues alumnes del departament de cant, Xènia Pérez i Tània Garcia, van ser les narradores que van endinsar al públic en les belles històries que relaten les dues cantates.

A través de la pràctica musical en corals i conjunts instrumentals, a les Escoles Liceu com la nostra, es treballen valors com la cooperació, el treball en equip, l’autoexigencia, la sensibilitat, la memòria… i es creen lligams culturals i emocionals entre les persones. Un dels objectius d’aprendre música és gaudir de la bellesa de la música, interpretant-la amb bon gust i sentiment, i el cant coral permet a les edats més primerenques que els alumnes se sentin músics i participin en produccions musicals de gran format capaces d’emocionar a un gran públic.

En el concert del 5 de maig, els nens i nenes de les escoles participants van emocionar, sense dubte, a les més de 1.300 persones del públic assistent.


Xarxes socials: