Notícies

BENVINGUDES I BENVINGUTS AL NOU CURS!

01-09-2022

Ja hem tornat i enguany, comencem abans. El 5 de setembre és festiu local, però el 6 de setembre tornem amb moltes ganes i forces per encarar aquest nou curs que arriba ple de reptes.

Recordeu que l'horari d'infantil i primària ha canviat i aquest any ha passat a ser de 9 a 13h i de 15 a 17h des del primer dia.

Les reunions d'inici de curs, amb les famílies, es faran telemàticament els dies establerts en el díptic que se us va facilitar (P4 i P5 el 8 de setembre a les 18h, Primària el 12 de setembre a les 18h i l'ESO el 13 de setembre a les 18h). Se us farà arribar l'enllaç a la reunió prèviament a l'hora de convocatòria.

La distribució de les entrades i sortides, que ja quedaran establertes sempre a partir d'ara, és la següent:

Entrades:

- Educació infantil - porta 3 (rampa de carrer Navarra).

- Cicle Inicial i Cicle Mitjà - porta 2 (escales carrer Navarra).

- Cicle Superior i 1r d'ESO (quan els de 1r entren a les 9h - dilluns i dimarts) - porta 1 (entrada principal).

- ESO (quan entren a les 8h - porta 3 (rampa de carrer Navarra).

Sortides:

- Tots els alumnes sortiran per la mateixa porta que han entrat, exceptuant l'ESO que sortiran per la porta 1.

La importància de la uniformitat és vital. Si encara us manca alguna peça, podeu posar-vos en contacte amb secretaria. El primer dia els i les alumnes hauran de venir amb l'uniforme escolar, a partir del dimecres 7 (infantil i primària) ja s'ha de dur l'uniforme segons si aquell dia faran Psicomotricitat, Educació Física o Musical. A l'ESO vindran amb l'uniforme el dia 7 i a partir del dijous 8, ja vindran amb el xandall de l'escola si els hi toca Educació Física.

Pel que fa a l'Educació Física, a partir de 3r de Primària fins a 4t d'ESO el desenvolupament de la sessió es realitza al pavelló de la Bastida. És per això que a la motxilla han de dur: tovallola, xancles, gel i xampú, bossa de plàstic per posar la roba suada, ampolla d'aigua i l'uniforme normal per posar-se la roba neta. Per l'alumnat de 1r i 2n de primària que encara no van a la Bastida, a la motxilla han de dur una tovallola per rentar-se i refrescar-se i una ampolla d'aigua.

Recordeu que encara sou a temps d'inscriure als vostres fills i filles a les activitats extraescolars. Pel que fa a les activitats d'anglès, a partir d'aquest curs hem tornat a contactar amb Cambridge per tal que amb el seu suport i supervisió, el professorat pugui facilitar un millor aprenentatge als vostres fills i filles. A la vegada, recordeu que a finals del curs passat, l'alumnat de Primària i l'ESO va realitzar una prova de nivell, facilitada per la Universitat de Cambridge, per conèixer el nivell real del nostre alumnat i poder-lo orientar per les possibles extraescolars del curs 2022 - 2023. A més, hi ha una nova empresa que farà l'extraescolar de robòtica i com a novetats, també tenim la col·laboració amb Quality Dance Studio per l'extraescolar de ball, guanyadores i guanyadors en diferents categories a nivell nacional i internacional, a més, de participar en grans talent shows. També, les extraescolars de guitarra, tècniques d'estudi, matemàtiques, multiesport, ceràmica...

Per a qualsevol pregunta, no dubteu en consultar-nos-ho!


Xarxes socials: