Notícies

40ª SETMANA DEL LLIBRE EN CATALÀ

15-09-2022

La Setmana del llibre en català, torna un any més i des del Col·legi Singuerlín no hem volgut perdre la oportunitat de poder-hi anar.

El passat dimarts a la tarda, un grup d’alumnes en representació al grup-classe de 4t d’ESO va anar a la Setmana del llibre a recollir el premi com a finalistes del concurs Gust per la Lectura de l’edició 2021 – 2022, un premi de 740€ per gastar en llibres en els stands de la 40ª Setmana del llibre en Català, enguany, situada al Moll de la fusta de Barcelona. Van poder tafanejar, fullejar molts llibres i van gastar la totalitat del premi en una compra de 42 llibres de diferents tipus i formats que aniran a les biblioteques d’aula de l’ESO.  

El dimecres al matí, els i les alumnes de sisè, també van visitar la fira, gaudint moltíssim, envoltats de llibres i comprant i/o anotant títols interessants per poder-los comprar en dies posteriors, acompanyats de les seves famílies.

La 40ª edició de la Setmana del Llibre en Català va començar el passat 9 de setembre i acaba el diumenge 18. Us animem a passejar-vos-hi i deixar-vos portar, encara hi sou a temps!


Xarxes socials: