Notícies

25N - PROU VIOLČNCIA ENVERS LES DONES.

25-11-2021

Amb motiu del 25N, dia contra qualsevol classe de violència envers les dones, des de l'escola fa dies que estem treballant i participant en tallers i accions per conscienciar al nostre alumnat i educar-los, també, en aquest aspecte. Educar-los en la tolerància, en el respecte a la diversitat, en l'estima, a no jutjar...

Avui, alumnes de 4t d'ESO, en representació de tot el centre, hem vingut a la CIBA per commemorar el 25N, dia Internacional de l'eliminació de la violència masclista.

Amb altres escoles hem llegit un manifest rebutjant totes les actituds de violència vers les dones. Hem visitat l'exposició de les obres que hem fet alumnes d'escoles de Santa Coloma.

Ha estat un matí de lluita conjunta, però una lluita que no ha d'aturar-se, ha de ser una lluita diària i constant per combatre qualsevol mena de violència envers les dones.

Un any més, sense dubte i amb total consciència, des del Col·legi Singuerlín, reivindiquem, però sobretot eduquem, per parar els feminicidis i per aturar qualsevol classe de violència envers les dones.


Xarxes socials: