Serveis

Servei de menjador i migdia


Una alimentació equilibrada és fonamental per al correcte desenvolupament dels més joves. Per això fomentem en els alumnes els hàbits alimentaris que reuneixen les pautes més adients. El nostre menú garanteix l'aportació de totes les necessitats nutritives i segueix les recomanacions dietètiques i la freqüència de consum aconsellades per als diferents grups d'aliments.

El dinar és a càrrec de Cuina Gestió i es realitza a la cuina de l'escola. Els menús s'elaboren sota control dietètic i de qualitat per part del laboratori CatBio. Mensualment els pares reben la informació del contingut de cada dia amb el corresponent suggeriment per a l'àpat del sopar.

Atenem les diverses necessitats alimentàries:

A la societat actual, les al·lèrgies i intoleràncies alimentàries creixen a un ritme elevat. Per això, conscients de la importància que tenen aquestes dietes especials per a la salut del alumnes, així com de la preocupació dels pares i tutors, el grup NaturalCuina realitza menús adaptats, substituint aliments al·lèrgics per altres de similar valor nutritiu.

Posem a disposició de les famílies totes aquelles dietes terapèutiques especial que siguin necessàries, per tal d'atendre aquells alumnes que per prescripció facultativa hagin de realitzar alguna pauta alimentària especial.  Així, oferim menús per a celíacs i menús per al·lèrgics als llegums, al peix, als ous, a la llet, etc.

Així mateix, garantim que el personal que serveix i dur a terme l'activitat de menjador coneix la correcta manipulació d'estris de cuina per a evitar possibles contaminacions i accidents.

 


Arxius: